Jubilejný X. ročník odborného Veľtrhu Ptáček

Brnenské výstavisko už po desiatykrát privítalo odborníkov na technické zariadenie budov, ktorí mali možnosť spoznať najnovšie trendy o novinky zo svojej oblasti.

Jubilejný X. ročník odborného Veľtrhu Ptáček zverejnené: 21. 5. 2024

Koncom tohtoročného apríla prebehol jeden z najväčších odborných veľtrhov so zameraním na kúrenie, vodu a plyn v Českej republike aj na Slovensku. Jubilejný X. ročník Veľtrhu Ptáček, ktorý sa konal na výstavisku v Brne, bol plný nielen odborových noviniek, ale aj príjemnej zábavy.

Spoločnosť Ptáček sa ako správny líder na trhu TZB snaží svojich zákazníkov z radov odbornej verejnosti zoznamovať s aktuálnymi trendmi a technologickými novinkami. A práve veľtrh je na to tým najvhodnejším miestom hneď z niekoľkých dôvodov. Tým najdôležitejším je ale to, že sa odborníci môžu stretnúť v najväčšom pavilóne výstaviska, kde je dostatočný priestor pre vystavovateľov aj hostí veľtrhu. Sortimentné novinky tento rok predstavilo a predviedlo viac ako 180 významných domácich i zahraničných dodávateľov, výrobcov a vystavovateľov s expozíciami na ploche presahujúcej 5 000 štvorcových metrov. Výstavné stánky boli prehľadne usporiadané do štyroch hlavných sekcií: vykurovanie, inštalácia, sanita a kúpeľne alebo inžinierske siete. Veľká časť expozícií bola venovaná alternatívnym zdrojom, najmä tepelným čerpadlám a fotovoltaike.

Na tri dni sa brnenské výstavisko stalo teda miestom stretnutia odborníkov a nadviazania osobných kontaktov s tuzemskými aj zahraničnými dodávateľmi. Tradičná akcia opäť priniesla mnoho poznaní, odborných diskusií, prezentáciu noviniek aj zaujímavý sprievodný program.

Ak patríte k tým zákazníkom, ktorí sa na Veľtrhu Ptáček nezúčastnili, zadajte si do vášho smartfónu pripomienky, nech vám budúci rok neutečie. Naozaj stojí za návštevu.