Lokálna rekuperácia vzduchu Haco zaistí moderné vetranie

Revolučný spôsob vetrania, ktorý zaisťuje čerstvý vzduch bez straty tepla a bez nutnosti inštalácie rozvodov, vám zaistí nová stenová izbová rekuperácia. Jednou z noviniek, ktorú môžete vo svojej domácnosti inštalovať, je napr. lokálna rekuperácia od firmy Haco.

Lokálna rekuperácia vzduchu Haco zaistí moderné vetranie zverejnené: 27. 5. 2024

Lokálna rekuperácia vzduchu šetrí energiu a vaše zdravie
Rekuperačné jednotky sa stali vyhľadávaným riešením pre alergikov, osoby s dlhotrvajúcimi respiračnými chorobami, astmatikami a všetkých, ktorí chcú dýchať čistý vzduch a k tomu šetriť energiu. Princípom je filtrácia vzduchu v dome s čiastočnou obnovou. Rekuperačná jednotka umožňuje efektívnu výmenu vzduchu v budove a zároveň odovzdáva teplo z odpadového vzduchu do čerstvého privádzaného vzduchu. Tým šetrí energiu potrebnú na vykurovanie alebo chladenie. Izbová rekuperácia tiež znižuje emisie skleníkových plynov v porovnaní s tradičným vetraním.

Lokálna rekuperácia vzduchu prináša pohodlie
Celý proces rekuperácie pomáha zároveň udržovať optimálnu úroveň vlhkosti, koncentráciu CO2 a eliminovať znečistenie predovšetkým prachom či peľom. Vďaka stálemu prívodu čerstvého vzduchu a regulácii teploty a vlhkosti sa zvyšuje celkový komfort a pohoda v interiéri. Izbové rekuperácie sú modulárne, zložené z jednotlivých segmentov, preto ich možno upravovať, dopĺňať, meniť, a tým sa dajú prispôsobiť zmenám v budove, poprípade aj počtu osôb v jednej domácnosti.

Stenová rekuperačná jednotka SRJ 3W od firmy Haco
Na rozdiel od centrálnych rekuperácií, sú vhodným riešením do malého bytu či jednej miestnosti lokálne či decentralizované rekuperačné jednotky. Majú rovnaké vlastnosti a výhody. Vďaka tomu, že sa jednotky inštalujú iba do steny, ušetríte za inštaláciu rozvodov a stavebné práce. Lokálnej jednotke stačí iba jeden otvor v stene, do ktorého je umiestnená. Novinkou v ponuke firmy Ptáček je rekuperačná jednotka SRJ 3W od firmy Haco.

Zabudnite na pleseň a alergény
Stenová rekuperačná jednotka prináša revolučný spôsob vetrania je ideálny pre moderné nízkoenergetické a pasívne domy, kde sa kladie dôraz na zachovanie tepelnej účinnosti. Je vhodná ako pre novostavby, tak aj pre rekonštrukcie. Vďaka účinnému využitiu tepla z odvádzaného vzduchu dokáže SRJ 3W minimalizovať tepelné straty pri vetraní a zároveň eliminovať tvorbu plesní a alergénov.

Jednoduchá inštalácia tzv. izbovej rekuperácie vzduchu
Inštalácia stenovej rekuperácie je jednoduchá a efektívna. Vonkajšia časť potrubia sa ľahko vsunie do (ideálne jadrovým vrtákom) vyvŕtaného otvoru, kde sa zaistí pomocou montážnej peny. Inštalácia prebieha z interiéru bez potreby lešenia alebo zložitých úprav mimo domu. Po ukotvení vonkajšej časti sa vnútorná jednotka jednoducho pripevní na vnútornú stenu a pripojí k elektrickej sieti.

Vlastnosti a výhody lokálnej rekuperácie Haco SRJ 3W

  • vysoká účinnosť - jednotka dokáže spätne získať až 97% tepla
  • tichá prevádzka
  • 3 úrovne výkonu vetrania 26 - 64 m3/h.
  • 3 režimy prevádzky
  • obsluha diaľkovým ovládačom alebo aplikáciou v smartfóne
  • kvalitná filtrácia - filter G3 zachytáva prach, peľ a ďalšie nečistoty
  • zariadenie je možné rozšíriť na účinnejší filter F7
  • vhodná na vetranie miestností do 50 m2
  • keramický regeneračný výmenník s antibakteriálnou úpravou

Možností pre riadené vetranie je ale samozrejme nespočetné množstvo. Pre ďalšie informácie a obstaranie rekuperačnej jednotky kontaktujte našich špecialistov, ktorí vám poradia ideálne riešenie pre vašu nehnuteľnosť.

Zanechajte nám na seba kontakt a my sa vám ozveme.

Zanechajte nám svoje kontaktné údaje a my sa vám ozveme

Vyplňte pár informácií o vás

  • Ste koncový spotrebiteľ, alebo v našom odbore podnikáte?
    Nechajte nám na seba kontakt, doplňte upresňujúce informácie, prípadne priložte vlastné dopyt a súvisiace podklady.

Kontaktné údaje:

  • +421
  • Pro vyhledání nejbližšího koupelnového studia
    zadejte vaši adresu nebo PSČ
  • Vybrat
    Maximálna veľkosť prílohy 5MB.