Rekuperácia KORADO – ThermWet

Rozširujeme ponuku rekuperačných systémov o špičkové zariadenia od spoločnosti KORADO, ktorá je už dlhodobo známa svojou kvalitnou vykurovacou technikou.

 Rekuperácia KORADO – ThermWet zverejnené: 13. 8. 2024

KORADO teraz zahŕňa aj moderné rekuperačné jednotky, ktoré sú ideálnym riešením pre širokú škálu objektov, od súkromných bytov a rodinných domov až po komerčné priestory, vrátane škôl. Ponúkané jednotky radu VENTBOX, sa vyznačujú výkonmi v rozmedzí od 150 do 800 m³/h s účinnosťou až 94 %, čo umožňuje ich využitie v rôznych typoch budov.

Jednotky VENTBOX sú vybavené kvalitnými filtrami, zachytávajúce pach, peľ, plesne i baktérie a sú vybavené pokročilými funkciami, ktoré zvyšujú ich efektivitu a pohodlie pri používaní. Medzi tieto vlastnosti patrí funkcia letného vetrania by-pass, inteligentná protimrazová ochrana, odstránenie vlhkosti či aktuálne informácie o spotrebe elektrickej energie.

Unikátnou výhodou jednotiek VENTBOX je možnosť detekcie radónu a špeciálny prevádzkový režim na jeho elimináciu. Radón predstavuje významné riziko najmä v Českej republike a na Slovensku, kde sa vyskytuje vo vyšších koncentráciách. Vďaka tejto funkcii môžu jednotky VENTBOX prispieť k ochrane zdravia a bezpečnosti používateľa.

Všetky jednotky je možné pohodlne ovládať prostredníctvom webového rozhrania na počítači alebo smartfóne, čo zaisťuje jednoduchú a prehľadnú prevádzku. Jednotky VENTBOX sú jedny z najefektívnejších vetracích zariadení na trhu a sú zaradené do energetickej triedy A/A. Niektoré modely sú opatrené prestížnym medzinárodným certifikátom Passive House Institute (PHI), ktorý potvrdzuje ich vysokú energetickú účinnosť a kvalitu.

Pokiaľ potrebujete pomoc s návrhom rekuperačného systému alebo rozvodov vzduchotechniky, naša technická podpora je vám plne k dispozícii. Neváhajte kontaktovať svojho obchodného zástupcu alebo naše oddelenie vzduchotechniky podľa vášho regiónu.