Tepelné čerpadlo HPA-O 07.1 CS získalo prestížne ocenenie

Testovanie kvality s dTest dopadlo pre tepelné čerpadlo od firmy STIEBEL ELTRON úspešne.

Tepelné čerpadlo HPA-O 07.1 CS získalo prestížne ocenenie zverejnené: 29. 5. 2024

Nezávislý dTest odborníkov
Produkt popredného európskeho výrobcu tepelných čerpadiel, vetracích systémov a ohrievačov vody – spoločnosti Stiebel Eltron – získal prestížne ocenenie „Značka kvality“ v dTeste. Išlo o prémiové tepelné čerpadlo systému vzduch-voda HPA-O 07.1 CS Premium s hydromodulom HM Trend a ISG web. Kvalita, navyše potvrdená nezávislým testovaním, je v dnešnej dobe pre záujemcov o tepelné čerpadlá prvoradá.

Stretnutie s 13 konkurentmi
V nezávislom teste 13 monoblokových splitových tepelných čerpadiel spotrebiteľskej organizácie dTest "oznámkovali" experti prémiové tepelné čerpadlo systému vzduch-voda HPA-O 07.1 SK Premium s celkovým hodnotením "veľmi dobre" (83 %).

Náročné testy preukázali nespornú kvalitu
Experti v dTeste skúmali pri tepelných čerpadlách niekoľko základných parametrov, a to účinnosť vykurovania aj podlahového kúrenia, ďalej komfort obsluhy, náročnosť inštalácie, hlučnosť alebo vplyv na životné prostredie. Ocenené čerpadlo má excelentnú účinnosť pri nízkych vonkajších teplotách. Napr. pri vonkajšej teplote -10 °C dokáže vykurovaciu vodu ohriať až na 75 °C. Akustický výkon testovaného čerpadla podľa normy EN 12102 dosahuje veľmi nízku hodnotu 48 dB(A), čo ho radí medzi najtichšie tepelné čerpadlá na trhu. Navyše je vďaka pracovnému rozsahu do -25 ° C vhodné na použitie aj v horských oblastiach.

Tepelné čerpadlo HPA-O Premium, ocenené dTestom, je možné voliteľne integrovať do domácej siete, môžete ho teda jednoducho ovládať prostredníctvom smartfónu. Je vhodné ako pre novostavby, tak aj pre zrekonštruované domy, ktorých majitelia chcú mať záruku kvality a energetickej účinnosti aj pri zachovaní existujúcich radiátorov. Disponuje tiež priamou podporou chladenia objektov. V kombinácii s vysokou účinnosťou posúva tepelné čerpadlo HPA-O 07.1 CS ekologickosť a technologickú prepracovanosť vašej domácnosti na novú úroveň.

Kupujte overené a kvalitné výrobky
„Sme radi, že práve naše tepelné čerpadlo je ocenené značkou kvality dTest, a to predovšetkým v čase, keď zažívajú tepelné čerpadlá veľký boom. Záujemcovia o tepelné čerpadlá by tak mali dbať na overenú kvalitu výrobkov, a pred obstaraním sa starostlivo zoznámiť s výsledkami nezávislých testov dTestu, ktoré spotrebiteľom zaistia dôveru v tepelné čerpadlo od danej spoločnosti,“ vysvetľuje a varuje Jan Metlický, CEO spoločnosti Stiebel Eltron.

Tepelné čerpadlá rôznych výkonov si môžete zakúpiť v našich Inštalatércentrách. Zároveň využite aj ďalšie naše služby. V tomto prípade sa pravdepodobne bude hodiť aj doprava až na miesto montáže, prípadne technické poradenstvo.