Zmäkčovače vody, ktoré majú talent na výhody

Úsporné zmäkčovače vody Delta Talent pre domácnosti si taktiež ľahko namontujete.

Zmäkčovače vody, ktoré majú talent na výhody zverejnené: 7. 8. 2023

Zmäkčovače vody Delta Talent sú vyrobené na mieru profesionálmi, ktorí sa starajú o vašu kvalitu vody. Vývoj produktového radu Talent vychádzal z predpokladu variability umiestnenia, jednoduchej montáže a jednoduchého uvedenia do prevádzky bez nutnosti programovania.

Pokiaľ máte v dome málo miesta, nevadí. Zmäkčovač umiestnite na stenu vedľa bojlera, na zem v technickej miestnosti alebo napríklad do vodomernej šachty na záhrade. Vďaka otočnému bypassu je možné zariadenie namontovať z troch rôznych smerov a vďaka kompaktným rozmerom sa zmestí aj do stiesnených priestorov.

Úsporná a automatická prevádzka bez použitia elektriny je zaistená čisto hydraulickým pohonom riadiacej hlavy. Absencia elektroniky robí tieto zariadenia vysoko spoľahlivé a bezporuchové. Prevádzkové náklady sú v porovnaní s inými zmäkčovačmi vody skutočne nízke. Filtračná hmota je totiž zložená z guličiek s priemerom 0,3 mm, čo je až 15x menší priemer, než u iných zmäkčovačov vody. To je tiež dôvod, prečo dokáže Delta Talent pri zachovaní kompaktných rozmerov a celkovému objemu filtračnej hmoty 3 litre garantovať výkon, ktorý zodpovedá bežným zmäkčovačom vody obsahujúcim viac ako 10 litrov náplne.


Výhody:

  • Zmäkčenie vody bez použitia elektriny
  • Variabilita a jednoduchosť montáže
  • Úsporná a bezporuchová prevádzka
  • Možnosť nastavenia výstupnej tvrdosti vody

Zmäkčovače vody Delta Talent pochádzajú z Belgicka, kde sa už dlhú dobu tešia veľkej obľube svojich zákazníkov, ktorí si ich chvália pre svoju ekonomickú prevádzku a kvalitu upravenej vody. Profesionáli oceňujú najmä jednoduchú montáž a rýchle uvedenie do prevádzky. Nasledujte najnovšie trendy a príďte si pre zmäkčovače vody Delta Talent do našich Instalalatércentier. Pokiaľ nie sú niekde skladom, behom krátkeho času vám ich privezieme na vybranú pobočku.